Barcelona

Gaudeix de Barcelona i els seus encants! La varietat de tresors artístics, les esglésies romàniques, els grans noms de l’art modern i l’arquitectura, Barcelona li sorprendrà. El nostre càmping, que es troba a 70 km al sud de Barcelona, el porta fins al centre de la ciutat!

Per arribar amb tren www.renfe.com.

Consultar a Recepció si prefereixes una excursió organitzada.

Camp Nou "Tour Experience"

Visita completa al “Camp Nou”, l’estadi del FC Barcelona; la llotja presidencial, la zona mixta i sala de premsa, passant pel plató de televisió, les cabines de premsa, l’àrea de vestidors i el túnel amb sortida al camp. Acabant la visita al museu del club, on podràs veure els trofeus, fotografies i objectes personals de les grans llegendes.

Reserveu els tiquets a la nostra recepció!

Barcelona zoo

Per passar un dia inoblidable amb la família, visita al Zoo de Barcelona! Aquest està ubicat al Parc de la Ciutadella i compta amb més de 450 espècies que viuen en diferents recintes per a mamífers, amfibis, rèptils i aus. El Zoo reprodueix l’hàbitat natural de les espècies amb amplis espais on el visitant sempre gaudeix del millor punt de visió.

Reserveu els tiquets a la nostra recepció!

Poble Espanyol

Una excursió al Poble Espanyol on descobriràs un museu a l’aire lliure amb una àmplia varietat de cases, places i carrers de les diferents regions d’Espanya que a més compta amb 45 tallers artesanals del sud d’Europa. També hi ha una gran varietat de bars i restaurants que ofereixen el millor de la cuina espanyola, una fascinant col · lecció d’art contemporani i una àmplia gamma d’activitats culturals i oci durant tot l’any. T’espera un gran passeig per a tota la família!

Reserveu els tiquets a la nostra recepció!

Barcelona, dia i nit

En aquesta excursió plena d’acció, visitaràs el campament del FC Barcelona on coneixeràs el museu i la història, dedicat als valors fonamentals del “més que un club”. A continuació visitaràs la Sagrada Família, un dels edificis més reconeguts en el món. Passaràs per la muntanya de Montjuïc, on podràs gaudir de les increïbles vistes de la ciutat. Per acabar el dia, presenciaràs un espectacle d’aigua a la Font Màgica, ple de so i color!

Reserveu els tiquets a la nostra recepció!

  • Barcelona
  • Barcelona