Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

PROTOCOL D’ÚS DE LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

CONDICIONS DE LLOGUER

Bungalows / Mobil home /Tropical/ Safari: Hora d’entrada 17:00 h - Hora de sortida 10:00 h

Parcel·les: Hora d’entrada 13:00 h - Hora de sortida 12:00 h 
Late check out (sortida més tard): consultar la disponibilitat i les tarifes quan arribeu al càmping (15-06 a 15-09 NO disponible)
 
* Taxa turística= 0,50€ per persona i dia (a abonar directament a la recepció).
 
* Ocupació màxima dels allotjaments i parcel·les: Bungalow 2/4: 4 persones comptant nens/es i nadons - Bungalow 4/6 / Mobilhome / Tropical: 4 adults + 2 nens/es fins a 12 anys comptant els nadons - Safari: 5 persones comptant nens/es i nadons – Parcel·les: 6 persones comptant nens/es i nadons.
 
* BUNGALOW / MOBIL-HOME / TROPICAL/ SAFARI: inclou roba de llit i de bany, parament de cuina, TV, microones, nevera, aire condicionat, bomba de calor, gas, aigua, electricitat i pàrquing per a un vehicle. NO S’ADMETEN ANIMALS DOMÈSTICS. NO S’ADMETEN VISITES. NO disposa de barbacoa.
 
* El càmping sol·licitarà a l’entrada un número de targeta de crèdit o 150 euros en efectiu en concepte de fiança, per tal de cobrir possibles desperfectes a la sortida dels clients. Els allotjaments s’hauran de tornar en les mateixes condicions de neteja que es van trobar a l’arribada, amb el parament de cuina net, la brossa retirada, la nevera buida, i amb els llençols i les tovalloles al plat de dutxa. 
*NO ESTÀ AUTORITZADA l’estada de Menors de 18 anys que s’allotgin sense els pares o tutors legals responsables.

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X